NL
Slide background
Slide background
Slide background

PRACHTIGE BRIEVENBUSSEN IN BLAUWE STEEN

 

Brievenbussen in blauwe steen zijn een uitstekende investering. Ze gaan jaren lang mee en zijn een stijlvol extra aan je woning. Ben je overtuigd van de mooie tijdloze stijl van blauwe steen, bekijk dan ons assortiment brievenbussen in Belgische of Chinese blauwe steen.

Betaalbare design brievenbussen

Arduinen brievenbussen hebben uitstraling en passen bij elke bouwstijl. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Een design brievenbus voor bij een hedendaagse woning of een klassieker model bij een meer landelijke stijl. Voor elk wat wils.

Onze arduinen brievenbussen zijn aangepast volgens de recente BPost normen. Je kan jouw brievenbus ook personaliseren door eventueel jouw naam of huisnummer te laten graveren in de brievenbus. Al onze brievenbussen zijn voorzien van een inox deurtje met slotje en twee sleutels.

Blauwe steen is tijdloos, en kan door middel van combinatie met andere elementen zorgen voor een pièce unique aan uw voordeur. Wilt u graag een inox brievenbus of een brievenbus met teak hout? Ontdek de mogelijkheden in onze vernieuwde demotuin.

 

Moderne brievenbussen in natuursteen

Naast Belgische blauwe steen brievenbussen, biedt Nijst Natuursteen ook brievenbussen aan in Chinese blauwe steen. Deze brievenbussen zijn budgetvriendelijk en zijn ook te verkrijgen in verschillende modellen.

Chinese of Belgische blauwe steen brievenbussen voor uw woning.
Brievenbus 'Manchester' in Chinese blauwe steen

Schanskorfbrievenbus

Uniek bij Nijst Natuursteen: de schanskorfbrievenbus. Deze brievenbus geeft je voortuin een uniek karakter. De keien kan je zelf kiezen om ze zo volledig te kunnen integreren bij de rest van de tuin. Bovendien kunnen we de brievenbus ook personalieren naar jouw wens. Naam en nummer of enkel de huisnummer, deze brievenbus wordt een pronkstuk in jouw tuin.

 

 

Haal je brievenbus bij Nijst Natuursteen

Met onze moderne brievenbussen op maat en stijlvolle schanskorfbrievenbus kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Kom ze ontdekken in onze toonzaal en demotuin in Munsterbilzen (Limburg), waar we je met plezier nog bijkomende informatie geven over de ontwerpmogelijkheden, plaatsing, levering en prijs.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
brievenbus brievenbussen brievenbussen in blauwe steen blauwe steen natuursteen
AANMELDEN
OFFERTE
brievenbus brievenbussen brievenbussen in blauwe steen blauwe steen natuursteen

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

brievenbus brievenbussen brievenbussen in blauwe steen blauwe steen natuursteen

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
brievenbus brievenbussen brievenbussen in blauwe steen blauwe steen natuursteen
Prijs aanvragen? Ben je professional?